Pomi fructiferi - Cais
Subcategoria:









Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:

Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
CARMELA
PERIOADA DE COACERE : 10 – 20 IUNIE Descriere: Pomul este mediu viguros, cu fructificare pe buchete de mai tipic de cais si cires inserate pe ramuri de 2 ani. Fructul este mare (95 – 100 g), sferic alungit, cavitatea pedunculara este mediu de adanca si de larga, brazda ventrala fiind mediu adânca. Epiderma este lucioasa, de culoare galbena – portocaliu intens, acoperita cu rosu carmin pe ¾ din suprafata fructului. Pulpa portocalie, consistenta este ferma, gust dulce usor acidulat, cu aroma placuta specifica caiselor. Sâmburele este neaderent la pulpa. Pomul intra repede pe rod, avand o productie de 38 – 40 kg/pom, rezistent la bolile specifice caisului si la ger.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
CMBU
Pomul viguros. Fructe mijloci spre mari 45-55g. Pulpa portocalie. Rezistenta la transport foarte bună. Perioada de recoltare: prima jumătate a lunii Iulie.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
DACIA
Perioada de coacere : 5 - 15 iulie ORIGINE: soi obtinut la SCDP Baneasa prin hibridare complexa intre Marculesti 19 x CR 5 - 180 si omologat in anul 1989 Descriere: Pomul este de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasa, cu fructificare predominanta pe formatiuni fructifere scurte. Este rezistent la ger, foarte rezistent la boli, intra repede pe rod si produce mult. Fructul mare (95 g) de forma sferica. Epiderma de culoare galbena portocalie cu o tenta rosie pe partea insorita. Pulpa galbena portocalie, cu textura ferma, cu gust placut si aroma discreta, neaderenta la sambure.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
GOLDRICH
Caracteristici pomului: - perioada de coacere - timpurie între 3-10 iulie; - înflorirea timpurie, foarte abundentă; - rodire predominantă pe ramuri scurte şi buchete; - pomul de vigoare mică spre medie, distanţe de plantare 4/4 m sau 4/3,5 m; - potenţial de producţie ridicat; rezistent la variaţii de temperatură din perioada de primăvară. Caracteristicile fructului: - are o forma rotundă, de mărime mare, peste 50 grame; - pieliţa portocaliu intens, cu foarte puţin roşu carmin, uneori inexistent; - pulpa portocaliu intens, consistentă, neaderentă la sîmbure
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
HIBRID ELENA
Perioada de coacere: 10 – 20 iulie Pomul este de vigoare mijlocie, are coroana rasfirată, intră timpuriu pe rod si produce abundent, necesitând rărire. Prezintă toleranță la agenții patogeni. Soi autofertil, cu înflorire târzie, eșalanotă, pe parcursul a 12 – 18 zile. Fructele sunt mari, 160 g, de formă sferic alungită și turtite lateral. Epiderma are grosimea medie, de culoare portocalie cu rosu pe partea insorita. Pulpa este portocalie, consistentă si destul de suculentă cu gust excelent și aroma puternică de caisă. Samburele este neaderent la pulpa, de mărime medie, cu miezul dulce.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
HIBRID PORTOCALA
PERIOADA DE COACERE: 15 – 25 iunie Descriere: Pomul este de vigoare medie – mare, cu rodire precoce pe buchete de mai, infloreste odata cu soiurile medii. Fructul este de forma sferica, de marime foarte mare, cu greutatea cuprinsa intre 130 – 180 gr. Culoarea pielitei este orange stralucitor. Pulpa este intens aromata, cu un gust dulce, usor acidulata.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
LITORAL
Pomul de vigoare mică. Este foarte rezistent la gerurile ierni și înghețurile tarzi de primăvara. Fructul este mare 60g. Pulpa galbenă, suculenta, aromată. Perioada de recoltare: începutul lunii August.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
NJA
Pomul semi-viguros, auto-steril, înflorește foarte timpuriu, foarte rezistent la gerurile ierni și înghețurile tarzi de primăvara, rezistenta bună la boli. Fructul 30-40g. Pulpa galbena-portocalie, neaderenta la sâmbure, aromată. Polenizatori (C.M.B.U., Umberto). Perioada de recoltare: prima decadă a lunii Iunie, cel mai timpuriu soi.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
OLIMP
PERIOADA DE COACERE : 10 – 12 AUGUST Descriere: Pomul de vigoare mica – mijlocie, cu coroana globuloasa, cu fructificare predominanta pe buchete de mai. Soiul prezinta rezistenta buna la boli si ger. Fructul este mare, peste 75 g, de forma ovoid rotunjita, truncheata la cavitatea pedunculara si turtita lateral. Pielita este de culoare portocalie-roz, acoperita cu rosu trandafiriu peste care se suprapun puncte sangerii. Pulpa este galben – portocale, semicrocanta, cu gust dulce usor acrisor, foarte placut aromata si neaderenta la sambure.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
ROSII DE BANEASA
Perioada de coacere: 5 – 10 iulie Descriere: Pomul de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasa, turtita in care predomina ramuri mixte si scurte. Intra pe rod in anul 3 de la plantare, fructifica abundent (70 – 80 kg/pom). Fructul de marime mare (80 g), de forma ovoida. Pielita este de culoare portocalie acoperita cu rosu aprins pe partea insorita. Pulpa este galben-portocalie, ferma, fina, consistenta, suculenta, gust placut, echilibrat, cu aroma specifica de caisa, neaderenta la sambure.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
12
Acum vezi pagina 1 din 2