Despre noi

Cine suntem?

Suntem o firma privata cu o vasta experienta in domeniul comercializarii pomilor fructiferi, a butasilor de trandafiri si a vitei de vie, un domeniu care cere multe cunostinte, daruire si pricepere.

Ce facem?

Punem la dispozitia clientilor nostri material saditor autentic ( pomi fructiferi, trandafiri, vita de vie, etc.) si de calitate pentru infiintarea plantatiilor comerciale si gospodaresti. Materialul saditor este unul autentic, de cea mai buna calitate fiind recomandat pentru toata zona carpato-danubiano-pontica. Aveti posibilitatea de a comanda unele soiuri in conditii calitative si cantitative solicitate de dumneavoastra.

Prin asigurarea calitatii produselor si serviciilor oferite, dorim stabilirea unor relatii statornice cu clientii nostri. Va asteptam cu o gama variata de diferite soiuri de pomi fructiferi pentru ca rodul lor sa va multumeasca.

De asemenea firma noastra comercializeaza si plante ornamentale, arbusti ornamentali şi fructiferi, flori de grădină si la ghiveci, gazon şi gard viu. Oferim totodata consiliere in vederea plantarii materialului saditor, amenajare gradini şi spaţii verzi. Un alt domeniu de activitate al intreprinderii noastre este vanzarea legumelor si fructelor proaspete en-gross si en-detail. PENTRU COMENZI, NU EZITAŢI SA NE SUNAŢI!!! SADESTE ASTAZI, CA SA POTI CULEGE MAINE!!!