Vita de vie
Subcategoria:

Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:
Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
AFUZ ALI
Soi foarte vechi, originar din Asia Mica, apartinand sortogrupului Razaki sau Rozaki. A patruns in Europa cu cca 300 de ani in urma, mai intai in Italia, apoi in Franta. In Franta a fost importat din regiunea Beyrouth de catre un negustor de matase (anul 1833); cu nu se cunoaste numele soiului, a fost denumit Dattier de Beyrouth de la forma boabelor - forma de culmala.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ANGELA
Soi rezistent la boli si putregai,cu crestere de vigoare medie,nepretentios fata de sol si factorii de mediu. Strugurii sun tmari 350-400g,cu bobul mare oval,usor alungit,de culoare alba,coaja subtire,crocanta,gust bun. Epoca de maturare sfarsit de septembrie-inceput de octombrie.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ANITA
Este un soi de masa,cu crestere viguroasa, corzi dese. Strugurii sunt mari(350-400g),aratosi,cu boabe mari,neuniforme,alungite,coaja groasa,crocante. Se pastreaza si transporta bine.Este un soi productiv,nepretentios fata de sol,putin sensibil la temperatura in periada infloririi si fata de ger.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ARKADIA
Arkadia (Moldova x Cardinnal), este un soi timpuriu cu epoca de coacere la inceputul lunii august,cu crestere medie sau viguroasa. Strugurii pot fi mari sau foarte mari 500-700g,cu bobul ovoid,de culoare alba,cu gust placut,pulpa crocanta. Este un soi rezistent la mana,putregai si suporta geruri de pina la -21C.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
AROMATA DE CSERSZEG
SOI REZISTENT. Este un soi de struguri destinat pentru producerea de vin alb. Este un soi cu crestere mediu spre viguros, productiv nepretentios fata de sol si factorii de mediu, rezistenta buna la ger si boli, sensibil la seceta. Produce un vin de calitate, cu un buchet inconfundabil, parfumat, usor condimentat.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ARON
Soi rezistent ,cu crestere viguroasa,nepretentios fata de sol si factorii de mediu. Rezistenta foarte buna fata de boli si mucegai. Pretabil la BIO-cultivare. Strugurii sunt foarte mari(500-600g),cu boabe mari,atractive,galben-auriu,cu gust placut,dulce,usor acidulat.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ARON
Caracteristici: soi interspecific,rezistent ,cu crestere viguroasa,nepretentios fata de sol si factorii de mediu. Rezistenta foarte buna fata de boli si mucegai. Pretabil la BIO-cultivare.
indisponibil
Detalii

11.00  RON

Adauga in cos
ATTILA
Strugure de masa, se preteaza pentru gradini mici, bolti si la sol. Strugurii pot ramane mult timp pe vrej, productie mare. Se coace la mijloc sau sfarsit de septembrie. Potrivit pentru consumul de iarna. Ciorchine: mare, 220gr, este relativ indesat Bobul: mare, 4.9gr, alungit, alb-galbui, coaja subtire, miezul este crocant, gust acidulat, gust de muscat.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
AUGUSTA
Au fost obtinuti prin hibridarea sexuata controlata a soiurilor Italia x Regina Viilor, la Institutul Agronomic Bucuresti. Omologarea soiului s-a facut in anul 1984. Se impune prin timpurietate (epoca a II-a), marimea si aspectul deosebit al strugurilor. Augusta are vigoare mijlocie, fertilitate buna (61 % din lastari fertili) si productivitate ridicata, datorita marimii strugurilor. Dezmugureste tarziu, in a doua parte a lunii aprilie, parga strugurilor are lor devreme pe la mijlocul lunii iunie, iar maturarea se realizeaza in a doua decada a lunii august, cu 5-6 zile dupa soiul Cardinal.
indisponibil
Detalii

11.00  RON

Adauga in cos
BEOGRAD
Este un soi fara simbure,foarte roditor,putin sensibil la ger,putregai si fainare. Strugurii sunt medii(300g),cu bobul alb,ovoid. Epoca de coacere: sfirsit de septembrie.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
1234567
Acum vezi pagina 1 din 7