Vita de vie - Struguri de masa Alb
Subcategoria:

Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:
Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
AFUZ ALI
Soi foarte vechi, originar din Asia Mica, apartinand sortogrupului Razaki sau Rozaki. A patruns in Europa cu cca 300 de ani in urma, mai intai in Italia, apoi in Franta. In Franta a fost importat din regiunea Beyrouth de catre un negustor de matase (anul 1833); cu nu se cunoaste numele soiului, a fost denumit Dattier de Beyrouth de la forma boabelor - forma de culmala.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ANGELA
Soi rezistent la boli si putregai,cu crestere de vigoare medie,nepretentios fata de sol si factorii de mediu. Strugurii sun tmari 350-400g,cu bobul mare oval,usor alungit,de culoare alba,coaja subtire,crocanta,gust bun. Epoca de maturare sfarsit de septembrie-inceput de octombrie.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ARKADIA
Arkadia (Moldova x Cardinnal), este un soi timpuriu cu epoca de coacere la inceputul lunii august,cu crestere medie sau viguroasa. Strugurii pot fi mari sau foarte mari 500-700g,cu bobul ovoid,de culoare alba,cu gust placut,pulpa crocanta. Este un soi rezistent la mana,putregai si suporta geruri de pina la -21C.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
ARON
Caracteristici: soi interspecific,rezistent ,cu crestere viguroasa,nepretentios fata de sol si factorii de mediu. Rezistenta foarte buna fata de boli si mucegai. Pretabil la BIO-cultivare.
indisponibil
Detalii

11.00  RON

Adauga in cos
ATTILA
Strugure de masa, se preteaza pentru gradini mici, bolti si la sol. Strugurii pot ramane mult timp pe vrej, productie mare. Se coace la mijloc sau sfarsit de septembrie. Potrivit pentru consumul de iarna. Ciorchine: mare, 220gr, este relativ indesat Bobul: mare, 4.9gr, alungit, alb-galbui, coaja subtire, miezul este crocant, gust acidulat, gust de muscat.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
AUGUSTA
Au fost obtinuti prin hibridarea sexuata controlata a soiurilor Italia x Regina Viilor, la Institutul Agronomic Bucuresti. Omologarea soiului s-a facut in anul 1984. Se impune prin timpurietate (epoca a II-a), marimea si aspectul deosebit al strugurilor. Augusta are vigoare mijlocie, fertilitate buna (61 % din lastari fertili) si productivitate ridicata, datorita marimii strugurilor. Dezmugureste tarziu, in a doua parte a lunii aprilie, parga strugurilor are lor devreme pe la mijlocul lunii iunie, iar maturarea se realizeaza in a doua decada a lunii august, cu 5-6 zile dupa soiul Cardinal.
indisponibil
Detalii

11.00  RON

Adauga in cos
CHASSELAS DORE
Soiul este considerat a fi cel mai universal din cele peste cinci mii de soiuri de masa catalogate de ampelografi. Este in acelasi timp soiul de referinta, pentru epoca de maturare a celorlalte soiuri existente in cultura. Datorita epocii de maturare si insusirilor de productivitate, este preferat de catre viticultori si consumatori.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
COMOARA PANONIEI
Soi cu vigoare foarte mare. Corzile sunt brun-galbui, cu internoduri de lungime medie. Mugurii sunt mari, glabrii. Frunzele sunt de marime mijlocie, verzi inchise. Fructifica abundent, este foarte predispus la formarea fructificatiilor secundare, insa acestea se matureaza in fiecare an. Nu este pretentios fata de sol, insa este sensibil la inghet.
indisponibil
Detalii

11.00  RON

Adauga in cos
EVA
Strugurii incep sa se matureze de la inceputul lunii august pentru a putea fi recoltati in a doua jumatate a lunii. Soiul are o vigoare de crestere moderata spre puternica, nu este exigent la locul si tipul de sol in care se planteaza, putin sensibil la ger.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
FANNY R
SOI REZISTENT Este un soi de vita productiv,cu ciorchini mari(medie 450g),boabe dese,mari ,rotunde,alb-galbui,crocanti. Ciorchinii sunt dispusi uniform pe butuc,ceea ce confera valorificarea totala a productiei ca struguri de masa. Strugurii se recolteaza usor si repede,se ambaleaza frumos si rezista bine la transport.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
12
Acum vezi pagina 1 din 2