Vita de vie - Struguri de masa Rosu
Subcategoria:

Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:
Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
ANITA
Este un soi de masa,cu crestere viguroasa, corzi dese. Strugurii sunt mari(350-400g),aratosi,cu boabe mari,neuniforme,alungite,coaja groasa,crocante. Se pastreaza si transporta bine.Este un soi productiv,nepretentios fata de sol,putin sensibil la temperatura in periada infloririi si fata de ger.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
CARDINAL
Cardinal este un soi cu perioada scurta de vegetatie (155-160 zile), timp in care necesita 1800 - 1900 C temperatura utila. In schimb vegetatia se preungeste pana toamna tarziu, din care cauza nu matureaza lemnul lastarilor decat pe 2/3 din lungimea lor. Are vigoare mare si fertilitate ridicata (75 - 80 % din lastari sunt fertili). Rodeste si pe copili, acestea putand fi folosite la taiere, pentru recuperarea productiei de struguri in iernile cand pierderile de ochi sunt mari.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
CHASSELAS ROSE
Vigoare mijlocie-mare, cu corzi bruni-rosiateci, cu internoduri de lungime mijlocie. Frunzele sunt mari, verzi-inchise. Are continut ridicat de zaharuri. Nu este pretentios fata de sol, este relativ rezistent la inghet, suporta seceta.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
DUNAWSKA
Este un soi cu crestere viguroasa,nepretentios fata de sol si factori de mediu,rezistent la ger si putregai,necesita putine lucrari in verde. Epoca de coacere inceput de septembrie. Strugurii sunt foarte mari 380 - 400g, cu bobul alungit,rosiatic,coaja subtire,crocanta.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
Acum vezi pagina 1 din 1