Vita de vie - Struguri de vin Alb
Subcategoria:

Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:
Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
BIANCA
SOI REZISTENT Soi cu vigoare mare, cu corzi erecte brun deschise, cu internoduri lungi. Frunzele sunt de marime mijlocie verzi deschise. De obicei fructifica abundent, dar intemperiile din timpul infloririi pot afecta productia. Este foarte rezistent la inghet, sensibil la seceta. Nu este sensibil la fainare si putregai.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
FETEASCA ALBA
Acest soi este rezultatul hibridarii naturale intre Feteasca Alba x Grasa de Cotnari.El a fost inmultit dupa anul 1920, s-a extins in toata tara, unde ocupa acum suprafete mari.Este un soi care valorifica bine aproape toate tipurile de sol, dar care are nevoie de umiditate asigurata.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
MUSCAT OTTONEL
Acest soi a fost obtinut in Franta, in anul 1852, dintr-un amestec de seminte provenite din fecundari libere. Dupa ultimele cercetari se pare ca este rezultatul hibridarii dintre soiurile Muscat de Saumur x Chasselas Dore.Se cultiva cu rezultate bune pe terenurile in panta, cu expozitii insorite si pe solurile cu fertilitate mijlocie sau scazuta, dar cu umiditate asigurata (treimea de mijloc a pantei). Cele mai fine vinuri se obtin pe solurile scheletice, calcaroase.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
OPORTO
Este un soi cu crestere viguroasa,roditor,rezistent la seceta,pretentios fata de boli si factori de mediu,necesita lucrari in verde. Strugurii sunt medii spre mari(160g), cu bobul rotund, zemos, de culoare albastra, coaja subtire
indisponibil
Detalii

10.00  RON

Adauga in cos
RIESLING
Soiul Riesling Italian se caracterizeaza printr-o mare plasticitate ecologica, cultivandu-se cu rezultate bune in aproape toate podgoriile, cu exceptia celor din NV tarii, unde nu reuseste sa matureze suficient de bine strugurii. Vigoarea de crestere este mijlocie si fertilitatea ridicata, 80-85% lastari fertili, frecvent avand 2-3 etaje de inflorescente pe lastar.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
SAUVIGNON BLANC
Este un soi cosmopolit, prefera versantii cu expozitie sudica, sau sud - vestica, bine insoriti, care asigura conditii pentru supramaturarea strugurilor.Vinurile obtinute au o aroma fina, caracteristica.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
SOI AROMATA DE CSERSZEG
Este un soi de struguri destinat pentru producerea de vin alb. Este un soi cu crestere mediu spre viguros, productiv nepretentios fata de sol si factorii de mediu, rezistenta buna la ger si boli, sensibil la seceta. Produce un vin de calitate, cu un buchet inconfundabil, parfumat, usor condimentat.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
TAMAIOASA ROMANEASCA
Pentru cultura acestui soi sunt necesare areale bine delimitate, datorita plsaticitatii sale ecologice reduse. Prefera zone cu toamne lungi si insorite, lipsite de precipitatii, care sa permita acumularea lenta a zaharurilor si aromelor in must, supramaturarea strugurilor concomitent cu botritizarea lor.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
TRAMINER ROZ
Acest soi este originar din Tirolul italian, iar denumirea sa provine probabil de la orasul Tramino situat in aceasta zona. Este intalnit pe suprafete extinse in Bavaria - Germania, loc de unde, unii ampelografi cred ca este originar.Parga strugurilor are loc devreme, in primele zile ale lunii august, iar maturarea deplina are loc in 2-3 saptamani dupa soiul Chasselas Dore (epoca a IV-a).
indisponibil
Detalii

10.00  RON

Adauga in cos
Acum vezi pagina 1 din 1