Vita de vie - Struguri de vin Rosu
Subcategoria:

Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:
Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
CABERNET SAUVIGNON
Strugurii Cabernet Sauvignon fac parte din categoria strugurilor de vin rosu. Soi vechi francez, cunoscut de pe vremea cardinalului Richelieu, cultivat in regiunea viticola Bordeaux, podgoria MedocSe cultiva cu rezultate bune in podgoriile subcarpatice din sudul tarii, in soluri scheletice si sarace, in cele antropice, desfundate, feruginoase si in cele terasate..
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
FETEASCA NEAGRA
Feteasca Neagra este un vechi soi autohton de struguri din Romania , din care se obtine tipul de vin cu acelasi nume. Este cultivata in diverse podgorii din Moldova si din Muntenia . Vinul obtinut poate fi sec, demisec sau dulce, cu un continut alcoolic de circa 12-12,5%.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
MEDINA
Este un soi cu crestere medie rezistent, roditor, nepretentios la sol si factori de mediu . Rezistenta excelenta la ger si putregai,necesita putine lucrari in verde. Strugurii sunt medii (120g), cu bobul rotund, albastru,zemos, coaja groasa.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
MERLOT
Este soi vechi francez din regiunea viticola Gironde-Bordeaux, podgoria Medoc, unde se cultiva alaturi de Cabernet Sauvignon si Malbec si se obtin renumitele vinuri din aceasta zona.Se cultiva cu preponderenta in sudul Moldovei si in Muntenia si Oltenia.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
Acum vezi pagina 1 din 1