Vita de vie - Apirene (fara samburi)
Subcategoria:

Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:
Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
BEOGRAD
Este un soi fara simbure,foarte roditor,putin sensibil la ger,putregai si fainare. Strugurii sunt medii(300g),cu bobul alb,ovoid. Epoca de coacere: sfirsit de septembrie.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
CRIMSON SEEDLESS
Soi apiren (fara seminte), relativ nou aparut pe piata, deosebit de potrivit pentru consumul in stare proaspata. Este un soi foarte productiv care are un ciorchine mare, cu boabe mari putin ovale. Dezhidratate sunt foarte placute la gust, fiind recomandate si pentru obtinerea de stafide. Atinge maturitatea la sfarsitul lunii august-inceputul lunii septembrie.
indisponibil
Detalii

11.00  RON

Adauga in cos
JUPITER
Este un soi apiren,fara samburi,cu aroma de muscat,un caracter demn de remarcat. A fost creat in America,CLARKSVILLE,ARKANSAS. Strugurii sunt de calitate inalta,ciorchini au in medie 250-300g si sunt bine umplute,cu boabe mari(5-6g),alungite,rezistente la coaja,culoare rosiatica spre albastru-violet la maturitatea deplina. Are productivitate buna,este sensibil la mucegai,fainare si antracoze. Epoca de coacere inceput de august.
indisponibil
Detalii

11.00  RON

Adauga in cos
KISMIS MOLDAVSKI
Este un soi cu crestere viguroasa,roditor,fara simbure. Necesita protejare,nu rezista la ger,nepretentios fata de sol,rezistenta medie fata de putregai,rezistent la seceta si transport. Strugurii sunt mari, cu bobul rotund,mov-rosiatic,carnos,cu coaja subtire, crocanta.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
SULTANINA
Este un soi foarte vechi de provenienta asiatica, cu struguri mari si foarte aspectuosi, folositi la producerea stafidelor si pentru consum in stare proaspata. Strugurii sunt lungi, mari, cilindro - conici, cu ramificatiile secundare uneori mai dezvoltate incat devin ramurosi. Boabele de marime mijlocie, ovale, colorate in galben ca ceara si acoperite cu un strat fin de pruina. Pulpa carnoasa, crocanta, nearomata, cu rudimente de seminte verzi ramase nedezvoltate. Pedicele lungi, subtiri si fragile, incat boabele se desprind impreuna cu ele foarte usor de pe ciorchine.
indisponibil
Detalii

15.00  RON

Adauga in cos
Acum vezi pagina 1 din 1