Pomi fructiferi - Par
Subcategoria:









Producatori:
Vârsta:
Disponibilitate:

Preţ intre:   şi  RON
Sortează după:NumePreţ
ARGESSIS
PERIOADA DE COACERE : 5 – 15 AUGUST Descriere: Pomul de vigoare medie, rezistent la rapan si patarea alba a fructelor, productivitate ridicata a pomului. Fruct mare de culoare verde galbuie cu rosu pe aprins pe 60% din suprafata, de forma piriforma sau tronconica, usor asimetrica. Pulpa este alba cu consistenta medie suculenta, cu aroma specifica si fina.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
BEURRE BOSC (KAISER, IMPERATORE ALEXANDRO)
Soi originar din Franta, raspandit dupa anul 1830 in toata Europa, iar la noi in tara dupa 1900. Pomul are vigoare mijlocie spre mare si este lipsit de afinitate cu gutuiul, inloreste tarziu, dar produce constant. Fructul este mare, de forma piriforma si de coloare caramizie specifica; pulpa este de culoare alba, usor galbuie, fondanta, de foarte buna calitate
In Stoc
Detalii

20.00  RON

Adauga in cos
BEURRE HARDY (UNTOASA HARDY)
BEURRE HARDY (UNTOASA HARDY) – soi originar din Franta, introdus la noi in tara, in cultura dupa anul 1904. Pomul are vigoare mare, intra tarziu pe rod, dar produce mult si constant. Datorita unor calitati cum sunt : afinitatea foarte buna cu gutuiul si productivitatea mare, se foloseste ca intermendiar pentru soiurile de par valoroase, care sunt lipsite de afinitate cu gutuiul
In Stoc
Detalii

20.00  RON

Adauga in cos
CAP DE PISICA
Perioada de coacere : 10 – 20 octombrie Descriere: Pom de vigoare mijlocie, produce din abundenta si constant. Soi rezistent la boli. Fructul este mare, in jur de 200 – 250 g, de forma conica, cu pielita subtire, neteda, de culoare maro/ruginie, la maturitate deplina de consum, respectiv dupa cca. doua luni de pastrare, in conditii de beci sau magazii racoroase. Pulpa este de culoare alba, dulce, fondanta, fara sclereide, foarte suculenta si foarte aromata. Fructele se pot consuma, dupa o perioada de pastrare de cca. 2 – 3 luni, timp in care pulpa devine fondanta si zemoasa in acelasi timp, foarte placuta la gust si aroma deosebita. Perioada de consum a fructelor prelungindu-se, pana la sfarsitul lunii februarie si chiar in luna martie. Soiul foarte vechi, cu origine din bazinul pomicol Muscel – Arges si Voinesti – Dambovita (clona diferita), rezistent la boli si daunatori.
In Stoc
Detalii

50.00  RON

Adauga in cos
CAPUL PISCULUI - IMPERIAL
PERIOADA DE COACERE : 1 – 15 septembrie Descriere: Pomul de vigoare mijlocie. Fructul este de marime mijlocie spre mare, piriform uneori alungit, are pielita verde – galbuie la coacere. Pulpa este alb-galbuie, densa, dulce si aromata si gust placut. Soi stravechi, foarte rezistent la agenti patogeni, care se regaseste pe melaegurile Argeșene de peste 80 ani.
In Stoc
Detalii

40.00  RON

Adauga in cos
CONFERENCE
Portaltoi PAR SALBATIC. Parul Conference este un soi de toamna. Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste in principal pe ramuri scurte. Fructele sunt mijlocii si mari, piriform alungite, asimetrice, cu gatul subtire si curbat.
In Stoc
Detalii

20.00  RON

Adauga in cos
CONTESA DE PARIS
Este un soi francez destul de rapandit la noi in tara. Pomul destul de viguros, rodeste in principal pe ramuri scurte. Fructele sunt mijlocii, dar la pomii altoiti pe gutui pot fi mari sau chiar foarte mari, piriforme.
In Stoc
Detalii

20.00  RON

Adauga in cos
CURE
Par de iarna. Caracteristicile fructului: marime mijlocie-mare (180-300 g). Forma de para foarte alungita. Coaja la maturare este de culoare galben-verzuie, o dunga maronie ce se intinde de la peduncul pana la caliciu. Pulpa alb-galbuie, relativ tare, dulce acidulat, cu aroma slaba.
In Stoc
Detalii

20.00  RON

Adauga in cos
GEOAGIU
Pomul de vigoare mijlocie slaba. Rodește pe ramuri scurte. Fructele sunt mijloci. Pulpa este alba, suculenta. Superioara pentru masa.
In Stoc
Detalii

20.00  RON

Adauga in cos
GEPA
PERIOADA DE COACERE : 5 – 10 octombrie Descriere: Pomul este de vigoare mijlocie, cu crestere verticala. Intra repede pe rod, incepand chiar din primul an, foarte rezistent la boli si ger. Fructul este mare, de forma alungita, galben acoperit cu rosu. Pielita este neteda, stralucitoare si foarte subtire. Pulpa este alb crem, textura neteda, densa, suculenta, foarte dulce, usor aromata.
In Stoc
Detalii

30.00  RON

Adauga in cos
123
Acum vezi pagina 1 din 3